Projecten

  • Isala ziekenhuizen Zwolle en Meppel.
    • In opdracht van Interim Food Professionals.
    • Verhuizing Meppel oud naar nieuw.
    • Implementatie nieuw voedingsconcept
    • Vervanging adviseur voeding in Zwolle
    • november 2021 – juli 2022
  • Zorgboodschap
    • Projectopdracht rondom kwaliteit en ‘Eten en drinken’
    • Logistieke werkzaamheden
    • juni 2021 – november 2021
  • Noorderzorg. Delfzijl, Uithuizen, Uithuizermeeden
    • Begeleiding verandertraject 3 locaties.
    • Zorgzwaartepakketten vastgesteld wen op niveau gebracht
    • Nieuwe visie dienstverlening cliënten
    • Thuismaaltijden aanbesteed per gemeente
    • november 2019 – april 2020
  • Antonius Zorggroep Sneek ziekenhuis, dependance Emmeloord en thuismaaltijden
    • hoofd voedingsdienst a.i.
    • Werkprocessen keuken, voedingsassistenten
    • Voedselveiligheid
    • Automatisering
    • Leverancierstoets uitgevoerd, opnieuw aanbesteed
    • Nieuwe visie ‘Eten en Drinken’
    • Ombuigingsoperatie naar toekomstbestendige dienstverlening en naar een financieel gezonde organisatie.
    • Project IDSSI-richtlijnen begeleid en vastgesteld
    • september 2019 – april 2020
  • Noord West Ziekenhuisgroep, Den Helder
    • vervanging teamleider servicemedewerkers
    • dagelijkse aansturing
    • september 2019 – augustus 2020
  • Zorggroep Groningen
    • Implementatietraject begeleiding huiskamermedewerkers ‘Eten en Drinken’
    • mei 2019
  • Aanbesteding HMC
    • Programma van Eisen beantwoord in nieuw Voedingsconcept ‘Roomservice’ in opdracht van Bidfood en Eetgemak
    • juni 2018
  • MC Zuiderzee, Lelystad
    • Begeleiding HACCP-digitalisering
    • Scholing HACCP
    • van 2014 – 2018
  • MC Slotervaart, Amsterdam
    • hoofd voedingsdienst a.i.
    • Verandertraject voedingsdienst ingezet naar een toekomstbestendige financieel gezonde organisatie
    • Patiënttevredenheid verhoogd
    • Binnen multiculturele organisatie medewerkers geschoold op taalvaardigheid.
    • Procesbegeleiding na faillissement.
    • van juli 2014 – juni 2020. Vanaf oktober 2018 afbouw en afronding faillissement.
  • Markenheem, Doetinchem
    • Quick-scan bedrijfsvoering restaurant
    • Aanbevelingen en andere werkwijze ingevoerd
    • januari 2014 – mei 2014
  • Viattence Epe en Vaassen
    • Verbetertraject ‘Eten en Drinken’ vastgesteld en ingevoerd
    • Proces van productiekeuken naar front-keuken.
    • Organisatie voorbereiden naar ‘Eten en Drinken’ kleinschalige woonvormen.
    • juli 2012 – februari 2014
  • Markenheem 3 locaties Doetinchem
    • Training gastvrijheid en serveren
    • december 2012 – november 2013
  • De Bascule, Academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie Amsterdam
    • Van productiekeuken naar kleinschalig afleveren door leverancier 22 locaties.
    • oktober 2011 – januari 2013
  • Atlant Zorggroep Apeldoorn-Beekbergen
    • hoofd voedingsdienst a.i.
    • Reorganisatie voedingsdienst 8 locatie en productiekeuken
    • Vernieuwde voedingsbeleid binnen de totale organisatie begeleid.
    • januari 2009 – juli 2012
  • Revalidatiekliniek ViaReva, Apeldoorn
    • Quick-scan voedingsorganisatie
    • 2010
  • Zorggroep Pasana
    • 10 zorgorganisatie en ziekenhuis Dokkum
    • efficiëntie, verbeterplannen vastgesteld en door gevoerd
    • 2009 – 2010
  • Et Bientwark Oosterwolde, Wolvega, Haulerwijk
    • Veranderproces rondom ‘Eten en Drinken’ vastgesteld en begeleid
    • 2008
  • Stichting Maaltijdenservice Welstad-Compean, Stadskanaal en Veendam
    • Fusietaraject van twee maaltijdenservicediensten naar één maaltijdservice
    • 2007-2008
  • Zorgcombinatie Zwolle, locatie Zonnehuis
    • Verhuizing en nieuw concept van productiekeuken naar ‘front-cooking’ en kleinschalig wonen in het verpleeghuis
    • 2007